Interim Manager hier inschrijven
Home > Over iCensus > Trainings- & vergaderruimte
iCensus is partner van
Recente artikelen
op15-2-2013 17:22
4972 bekeken | 1 reacties
op1-7-2012 19:34
3806 bekeken | 0 reacties
op28-2-2012 8:23
3962 bekeken | 1 reacties

Trainings- & vergaderruimte

Onder de naam Meeting Point Oosterheem hebben wij een training- en vergaderruimte beschikbaar.

Meeting Point Oosterheem

De locatie bevindt zich in een rustige omgeving aan de Willem Dreeslaan te Zoetermeer en kenmerkt zich door haar moderne representatieve uitstraling, een uitstekende bereikbaarheid zowel met auto als met openbaar vervoer en goede parkeervoorzieningen (vrij parkeren).

Meeting Point Oosterheem is met name zeer geschikt voor kleinere zakelijke bijeenkomsten (maximaal 12 personen) en is beschikbaar voor één of meerdere dagdelen (ochtend, middag en/of avond). De ruimte is standaard voorzien van vergadermeubilair, flipover en biedt daarnaast nog de extra mogelijkheid tot het gebruiken van een beamer en/of toegang tot internet.

Tarieven en reservering

De ruimte kan al vanaf € 80,00 voor een dagdeel gehuurd worden. De minimale reservering is 2 uur. Er zijn verschillende arrangementen met Audio/Video (AV) en catering mogelijk.

Voor uitgebreide informatie, foto's en recencies kijk op de site van Meeting Point Oosterheem. Hier kan ook een aanvraag gedaan worden. Telefonisch de beschikbaarheid opvragen en het plaatsen van reserveringen kan op 079 33 111 79.

DAS Ordina Gemeente Rotterdam Servicedienst Macaw Rich Internet Solutions B.V. UWV RWS ZonMW Haagse Hogeschool Sein SRK rechtsbijstand
Icensus gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.