Interim Manager hier inschrijven
Home > Over iCensus > Organisatie
iCensus is partner van
Recente artikelen
op15-2-2013 17:22
4972 bekeken | 1 reacties
op1-7-2012 19:34
3806 bekeken | 0 reacties
op28-2-2012 8:23
3962 bekeken | 1 reacties

Organisatie

iCensus heeft jarenlang in verschillende organisatieomgevingen kennis ontwikkeld en ervaring opgebouwd in het realiseren van projecten en veranderingen.

Waarom iCensus?

Kennis en ervaring

In de afgelopen jaren zijn door iCensus oplossingen bedacht voor de verschillende problemen die zich in veranderprocessen kunnen voordoen. Opdrachtgevers profiteren daarmee van oplossingen die hun waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. (Cases/testimonials beschikbaar).

Uitgangspunt is altijd het bijdragen aan de realisatie van organisatiedoelstellingen van de opdrachtgever. iCensus realiseert zich dat door de specifieke situatie van opdrachtgevers geen project hetzelfde is. Standaardoplossingen bestaan dus niet.

Inlevingsvermogen; niet een oplossing, maar uw situatie als vertrekpunt

"Best practise" is een begrip dat helaas aan inflatie onderhevig is. Met enige regelmaat wordt er weer een nieuwe standaard of best practise geïntroduceerd. iCensus is in staat om het kaf van het koren te scheiden. Natuurlijk zijn bepaalde standaarden waardevol. Maar in veranderingsprojecten is het vooral noodzakelijk om de specifieke situatie van de opdrachtgever als uitgangspunt te nemen. Wat voor de één de ultieme oplossing is kan in een andere situatie suboptimaal zijn. Om die reden hecht iCensus veel waarde aan het doorgronden en het werkelijk begrijpen van de situatie van de opdrachtgever.

Mensen bepalen het succes

iCensus realiseert zich dat het succes van een veranderingsproject voor een belangrijk deel afhankelijk is van de betrokken mensen. De projectmanagers van iCensus weten dan ook wat mensen beweegt en bezighoudt. People-management is een belangrijk element in hun "toolkit". Zij zijn in staat om betrokken medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren. Acceptatie van de noodzakelijke veranderingen en de mate van betrokkenheid liggen dan ook snel op een hoog niveau. Dit komt niet alleen de projectrealisatie ten goede, maar ook de continuïteit na oplevering van het project.

Waarmaken wat beloofd is

iCensus vindt het belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken met de opdrachtgever over de deliverables. Het waarmaken van wat beloofd is ziet iCensus als vanzelfsprekend. Waarmaken van kwaliteit, tijdigheid en kosten. Voor een betrouwbare partner geldt afspraak is afspraak.

Tot slot.......

Voor iCensus is het logisch dat niet een standaardoplossing, maar de specifieke klantsituatie vertrekpunt is. Customer Intimacy op basis van inlevingsvermogen leidt tot begrip en inzicht. Succesvolle oplossingen zijn het resultaat. iCensus vindt dat een mensgerichte benadering niet alleen een voorwaarde is om succesvolle projecten te realiseren, maar ook om de continuïteit te garanderen. iCensus maakt waar wat zij beloofd!
Macaw Rich Internet Solutions B.V. Ordina UWV Tweede Kamer der Staten-Generaal ZonMW Evides RWS Haagse Hogeschool DPA Flexprofessionals Sein
Icensus gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.