Interim Manager hier inschrijven
Home > Onze diensten > Verandermanagement
iCensus is partner van
Recente artikelen
op15-2-2013 17:22
4972 bekeken | 1 reacties
op1-7-2012 19:34
3806 bekeken | 0 reacties
op28-2-2012 8:23
3962 bekeken | 1 reacties

Verandermanagement

De mens centraal

Bij organisatieveranderingen staat de mens centraal. Het succes van een verandering is pas echt zichtbaar op “de werkvloer”. De basishouding en het gedrag wat aansluit bij de veranderdoelstelling wordt zichtbaar (meetbaar) gemaakt in prestatie-indicatoren op team- en individueel niveau. Belangrijk is dat de veranderdoelstellingen te herleiden zijn van de missie, visie, strategie en organisatiedoelstellingen. Dit is niet altijd het geval. Het is de taak van de verandermanager deze vertaalslag te maken. Aan de hand van de veranderdoelstelling wordt bepaald wat de consequenties zijn voor de organisatie en de betrokken medewerkers (“wat betekent het voor mij?”) en kan een plan worden gemaakt.

Bij iCensus kunt u rekenen op ervaren interim managers die in de rol van project- of programmamanager, algemeen- of functioneel- manager uw organisatie begeleiden met de te realiseren veranderingen. Met deze brede basis aan beschikbare ervaring zijn wij in staat voor nagenoeg iedere vraag van onze klanten een match te maken met een optimaal bij de vraagstelling passende professional.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat iCensus Verandermanagement voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via 079 33 111 79 of info@icensus.nl
kpn Gemeente Rotterdam Servicedienst DAS Sein ZonMW NEN Parnassia Bavo Groep Ordina SRK rechtsbijstand UWV
Icensus gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.